fredag 28 december 2007

Britney's hår - fulast i Hollywood?

Den här slår alla andra frisyrer hon har haft! Hur ser hon ut..? Okej, även om det här bara är en rosa peruk... men vem i helsike går ut med en rosa peruk på hvudet då?
Här är några bilder på olika frisyrer som Brittan har haft då. Men jag kan inte hitta en enda snygg frill.. kan ni? Hoppas att hon fick en spegel i julklapp, så att hon kan fixa till håret lite innan hon går ut.. eller så kunde hon ha fått lite pengar till en vettig peruk! Och att hon inte har någon stil på kläderna heller, drar ju ner en hel del poäng för Britney. Frillen längst upp är då alltså den senaste för Brittan. Och ja.. det ser ut som en fontän!? På bilden näst längst ner ser ju håret bara för risigt ut..
Snälla Britney, kan inte ditt nyårslöfte bli att uppsöka en frisör och fixa till håret så att det blir någorlunda bra iallafall.. och att skaffa en stylist?

4 kommentarer:

Hedvig sa...

Det är ju synd om henne alltså.. :/
Men det långa bruna håret, där hon har vit klänning, ser väl ganska normalt ut ändå..? Inte fint, men minst slitet/risigt/fult

Frida sa...

hedvig: Ja :/
Jo men det ser ju somsagt normalast ut, men på dom andra ser det konstigt ut uppe vid typ benan, för det är som att det är flätat eller ngt... Men man får väl iaf hoppas att det går bättre för hennes syrra som ska ha barn nu ju :)

Starlet sa...

Stackars Britney. Hoppas hennes egna hår snart blir tillräckligt långt, så att hon inte behöver använda peruker. ;)

Frida sa...

starlet: Ja, det kommer nog bli mkt bättre än mot de peruker hon har haft :)